titanium drop - folyékony kijelzővédelem

MIT KELL TUDNI A NANOTECHNOLÓGIÁRÓL?

A Nanotechnológia lényege, hogy nagyon kis részecskékből, új tulajdonságokkal rendelkező szerkezeteket alakítunk ki, amelyek molekuláris szinten egyéni tulajdonságokkal rendelkeznek, és együttesen ötvözik az előnyös tulajdonságokat.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Mit tud a Titanium Drop?

A Titanium Drop folyékony kijelzővédő ötvözi a nanotechnológia, és a kristályszerkezet előnyeit.

MIT KELL TUDNI A NANOTECHNOLÓGIÁRÓL?

A „nanosz” görög eredetű szó, jelentése „törpe”. (1 nanométer = 1 milliméter 1 milliomod része) Ahhoz, hogy ezt el tudjuk képzelni nézzünk meg egy hajszálat, ugyanis ennek átmérője ötezerszer nagyobb!

A Nanotechnológia lényege, hogy nagyon kis részecskékből, új tulajdonságokkal rendelkező szerkezeteket alakítunk ki, amelyek molekuláris szinten egyéni tulajdonságokkal rendelkeznek, és együttesen ötvözik az előnyös tulajdonságokat.

A nanotechnológia adta lehetőségeket olyan területeken ígérnek áttörést mint, az anyagok előállítása, nanoelektronika, egészségügy, gyógyszeripar, energia, biotechnológia, információtechnika, és nemzeti védelem.

Miért különleges a KRISTÁLYSZERKEZET?

A kristályok keménysége a világon egyedülállónak mondható, gondoljunk csak a gyémántra. A keménységük titka pedig a kristályt alkotó molekulák elrendezésében rejlik.

HOGYAN EGYESÜLHET EZ MIND, A TITANIUM DROP FOLYÉKONY ÜVEG KIJELZŐVÉDŐBEN?

A Titanium Drop egy olyan nanotechnológiás oldat, mely kristályosodó anyagot tartalmaz. Ez a folyadék könnyedén felvihető bármilyen üvegfelületű kijelzőre, a csomagolásban található oldattal átitatott kendő segítségével. A felvitelt követően, az oldat az üveg egyenetlenségeit kitöltve tökéletesen sima felületet képez, mely eléri a 9H keménységet.
Összehasonlításképpen, 9H keménységgel rendelkezik a rubin és a zafír. Jelenleg egyetlen ismert anyag rendelkezik ettől magasabb, 10H keménységgel, ez pedig nem más, mint a gyémánt.

A 9H keménység egyik “mellékhatásaként” szinte teljesen karcállóvá válik a kezelt felület.
A kijelzőhöz tapadó apró ,,Titanium Drop testőrök” megvédik készülékeket a kulcsok-, tollak- és ruházat mindennapi használata által okozott-, és nem extrém balesetszerű karcolásoktól.

FELMERÜL A KÉRDÉS, HOGY TÖRHETETLENNÉ VÁLIK-E A KIJELZŐ?

A Titanium Droppal kezelt kijelző NEM lesz törhetetlen. Mivel egy nagyon vékony felületet képez a kijelzőn, és az alatta lévő üveg nem törhetetlen.
Azonban sokkal ellenállóbb lesz a felület a külső behatásokkal szemben. Hatékony védelmet nyújt a rendeltetésszerű használat mellett előforduló sérülések ellen.

Hogyan lesz karcállóbb, törésállóbb az üveg?

Mint az összes anyag, így az üveg is (sima, vagy edzett üveg) egy kényes egyensúlyt képvisel. Minél keményebb egy anyag, az annál ridegebb is. Ha az üveg karcállóságát vesszük figyelembe, akkor ideális esetben minél keményebbnek, ridegebbnek kell lennie, ha leejtésről, törésről, ütközésről beszélünk, ebben az esetben viszont lágynak, rugalmasnak.

A Titanium Drop fejlesztői megtalálták az ideális egyensúlyt, miszerint az üveg egyszerre rugalmasabb/lágyabb, és keményebb/karcállóbb, az oldattal való kezelést követően.

ANTIBAKTERIÁLIS ÉS VÍZTASZÍTÓ HATÁS

Az üvegkijelző egyáltalán nem olyan sima, mint amilyennek szabadszemmel látszik. Mikroszkóppal vizsgálva meglepően egyenetlen ám a felszíne.

Ez miért is probléma, hiszen használat közben simának tűnik a kijelző?

Az egyenetlen felületen sajnos bármilyen szennyeződés vagy baktérium megtapadhat. A médiában is olvasni cikkeket amelyek arról szólnak milyen veszélyes baktériumokat találtak az okostelefonok kijelzőjén. Elég ijesztően hangzik ugye? Szerencsére a Titanium Drop folyadékkal kezelt kijelző antibakteriálissá (pl. 97,5%-al csokken a staphylococcus aureus jelenléte) válik így taszítja a szennyeződéseket, sokkal higiénikusabbá válik a telefonhasználat.
A baktériumok mellett víztaszító tulajdonsággal is bír. A víz apró cseppekben áll össze a kezelt kijelzőn, illetve könnyedén lefolyik róla. Nem képes ugyan a teljes telefont vízállóvá tenni, de a kezelt telefon nehezebben ázik be.

MIVEL TUD TÖBBET, MINT EGY HAGYOMÁNYOS KIJELZŐVÉDŐ FÓLIA?

Először is nézzük meg milyen kényelmetlenséggel jár a hagyományos, vagy üvegfóliák használata:

– Nagy rutint, kézügyességet igényel, hogy buborékmentesen, pontosan felhelyezzünk egy fóliát a telefonunkra, és sokszor akkor sem lesz tökéletes a végeredmény, ha szakemberre bízzuk

– A fóliák ugyan megvédik a telefon kijelzőjét a karcoktól, azonban maga a fólia előbb-utóbb megkarcolódik, esetleg mattá válhat

– Előfordulhat, hogy az érintőképernyő veszít az érzékenységéből, ami rendkívül zavaró tud lenni a telefon használata közben

– Használat során belevegősödhet a széleinél, illetve vastagabb üvegfóliák esetében zavaróan eláll a kijelzőtől

– Néhány havonta új fóliára van szükség mivel elhasználódik, így elég költséges a fólia használata hosszútávon

Ezzel szemben:

– A Titanium Drop használatával soha többé nem lesznek levegőbuborékok a telefonunk kijelzőjén, sőt egyáltalán nem lehet észrevenni, hogy plusz réteg került a telefonra

– Rendkívül egyszerű a kijelzőre történő felhelyezése

– Hatékony védelmet nyújt a karcolások ellen

– Sokkal ellenállóbbá válik a kijelző a törésekkel szemben

– Antibakteriális, és víztaszító réteget képez a telefonon

– Élénkebbé teszi a kijelző színeit

– Csökkenti az elektromágneses sugárzást

– Nem kell néhány havonta lecserélni, mivel a hatása 12 hónapig tart, költséghatékony

– Kijelző méretétől formájától függetlenül használható, akár tabletek, laptopok kijelzőjének védelmére is ajánljuk

Ezek alapján úgy gondoljuk, hogy ez az egyedülálló nanotechnológiás kijelzővédő folyadék, amelyik képviseli a Titanium Drop márkát, hamarosan átveszi a hagyományos kijelzővédő fóliák, üvegfóliák szerepét. A földbolygón jelenleg több mint 6 milliárd okostelefon, és több mint 500 millió tablet van használatban, nem is beszélve a megszámlálhatatlan okosóráról, és konzolról.
A Titanium Drop kijelzővédő folyadék a JÖVŐ, a digitális eszközök piacán!

 

Miért fontos a kijelzővédelem?

Aki valaha használt már hordozható digitális eszközt, az minden bizonnyal találkozott a problémával, hogy a kijelzők milyen hamar karcossá, tompa fényűvé válhatnak még a legóvatosabb kezelés mellett is. Márpedig a legtöbb ilyen szerkezet nem két forintba kerül!

Szerencsére mi ismerjük a kijelzővédelem legjobb módját, amellyel megszabadulhatsz a folyamatos óvatoskodástól és a gyorsan karcolódó felületektől!

A képernyővédő folyadék felvitele könnyű, egyszerű, biztonságos folyamat, ami nagyban elősegíti a megfelelő kijelzővédelmet. Használatával elkerülhető a legtöbb sérülés, így nem kell odafigyelni arra, hogy mindig csak képernyővel felfelé rakjuk le a telefont az asztalra, vagy állandóan a tokban legyen. Megjelenése szinte észrevétlen, nem csorbítja az eszköz designját, így azok is bátran használhatják, akik adnak az ilyen részletekre.

Ügyelj Te is a kijelzővédelemre, hogy digitális eszközeid minél hosszabb időt érhessenek meg épségben! Fordulj hozzánk ajánlatunkért bizalommal!

Print Friendly, PDF & Email